Zoovillage Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Zoovillage Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Zoovillage Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Zoovillage

Zoovillage är det första företaget som erbjuder shoppare tillgång till trendiga varumärken dygnet runt. De eliminerar traditionella shoppingtider och arbetar från sina kontor i Stockholm, samt ett lager som kan skicka beställningar internationellt.

Zoovillage grundades 2001 av tre entreprenörer som ville skapa ett bättre sätt att handla mode på. De inspirerades av nätbutikernas framgångar och såg en möjlighet att ge konsumenterna en bekvämare shoppingupplevelse.

Idag är Zoovillage en av de ledande modeåterförsäljarna på nätet i Sverige. Det erbjuder ett brett utbud av produkter från över 200 varumärken, inklusive internationella märken som Reserved, H&M och Zara.

Företaget har lyckats locka till sig en ung, modemedveten kundkrets. Faktum är att Zoovillage numera är den första destinationen för många svenska tonåringar och unga vuxna som letar efter det de senaste modetrenderna.

Det som skiljer Zoovillage från andra onlineförsäljare är dess fokus på kundservice. Företaget erbjuder gratis frakt och returer samt en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Zoovillage Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Zoovillage Kundservice – Företagets hemsida

På se.zoovillage.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Zoovillage Kundservice – E-post

E-postadressen till Zoovillages kundtjänst är: [email protected].

Zoovillage Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Zoovillage Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Zoovillage Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Zoovillage Kundservice – Postadress

Storängsvägen 23, 115 42 Stockholm.