Zara Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Zara Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Zara Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Zara

Zara är ett klädföretag som har mer än 500 butiker i över 80 länder världen över. De har varit kända för att producera sitt eget märke av skor och säljer dem till ett överkomligt pris med varor av hög kvalitet för kvinnor som vill ha mode till budgetvänliga priser eller som vill prova nya märken utan att spendera för mycket pengar eftersom allt finns tillgängligt under ett och samma tak! Zara har ett brett utbud av skor att välja mellan, oavsett om du letar efter platta skor, klackar, stövlar eller sneakers. De har allt från enkla svarta eller vita skor till de senaste trenderna och färgerna. Du kan hitta något för varje tillfälle och varje outfit! Om du letar efter kvalitetsskor till ett överkomligt pris kan du hitta Zaras skor online eller i butik. Med ett brett utbud av stilar att välja mellan kan du säkert hitta det perfekta paret skor för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Zara Kundservice – Telefon

Zaras kundtjänst telefonnummer: 0201-60-58-95. Zaras kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 30-19: 30 Lördag: 10: 00-16: 00.

Zara Kundservice – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på zara.com: klicka här

Zara Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Zara Kundservice – Facebook

Zara kundtjänst facebook länk: klicka här

Zara Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Zara Kundservice – Chatt

Zaras kundtjänst chat: klicka här

Zara Kundservice – Postadress

Zaras kundtjänst adress: Klara Norra Kyrkogata 29, 111 22 Stockholm, Sweden.