Yr Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Yr Kundservice – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Yr Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Yr

Yr.no är en norsk webbplats som tillhandahåller väderprognoser och annan meteorologisk information. Den grundades den 19 september 2007 av Norsk Rikskringkasting (NRK) i samarbete med Meteorologisk institutt. På webbplatsen kan du hitta maskingenererade prognoser för cirka 1 miljon platser i Norge och för mer än 12 miljarder platser i hela världen fram till 2032! Webbplatsen finns på norska, engelska, tyska och franska. Prognoserna görs med hjälp av data från Norges meteorologiska institut och Europeiska centret för väderprognoser på medellång sikt. Webbplatsen uppdateras var 15:e minut och ger information om temperatur, nederbörd, vindhastighet och vindriktning, molntäckning, tryck med mera.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Yr Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Yr Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på yr.no: klicka här

Yr Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Yr Kundservice – Facebook

Kontakta Yr på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Yr Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här

Yr Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Yr Kundservice – Postadress

Ingen angiven adress.

Scroll to Top