Yale Kundservice – Kontaktuppgifter

Yale. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Yale. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Yale

Yale är en låstillverkare som grundades 1841, vilket gör dem till en av världens äldsta tillverkare och ägs idag av Assa Abloy. Yale levererar produkter till mer än 120 marknader genom flera olika kategorier inklusive smarta lås som de började tillverka sedan 2016 med wifi-funktioner som ger användarna tillgång från var som helst inom räckvidd så länge det har funnits internetuppkoppling tillgänglig för deras produkt- eller tjänsteimplementering. En av Yales huvudprioriteringar är att fokusera på kunderna och deras behov, vilket är anledningen till att smarta lås med wifi-funktion introducerades på marknaden. På så sätt kan användarna få tillgång till sitt lås var de än är och när de behöver det. Utöver denna funktion har Yale också skapat en mobilapplikation som gör det möjligt att få ännu fler kontroll över låset från var som helst i världen. Yales mobilapplikation har också en funktion som gör det möjligt för användare att dela åtkomst med andra personer, oavsett om det är för en kortare tid eller permanent. Denna funktion är fördelaktig för personer som behöver ge någon tillfällig tillgång till sitt hem eller kontor, t.ex. en rörmokare eller elektriker.

Kontaktalternativ för kundservice:

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Yale kundtjänst är: 0770-37-37-10. Yales telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-15: 00.

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På yale.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

Yales kundtjänst e-postadress: [email protected].

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Yale kundtjänst facebook länk: klicka här

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Yale Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Yales kundtjänst adress: Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm, Sweden.