Xlmoto Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Xlmoto Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Xlmoto Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Xlmoto

XLMOTO är en one-stop shop för allt som har med motorcyklar att göra. De erbjuder e-handel vilket innebär att de även är Sveriges största nätbutik och har ett omfattande sortiment av reservdelar & tillbehör samt streetwear kläder tillgängliga! Du kan få dina beställningar skickade gratis om du beställer över 100 kr - annars tillkommer fraktkostnader beroende på hur många artiklar den innehåller totalt (vilket skulle göra den här artikeln dyrare). Det kommer inte att tillkomma några som helst avgifter när du byter kläder eller behöver fel storlek; returprocessen har likaså avgifter kopplade till sig men dessa är inte alltför hög. Du hittar alla produkter som XLMOTO erbjuder på deras webbplats. Det finns ett sökfält där du kan skriva in vad du letar efter och resultaten visas enligt din sökning. Du kan också begränsa resultaten genom att välja olika filter som pris, varumärke eller kategori. Om du vill köpa något du behöver bara lägga den i din varukorg och sedan gå vidare till kassan. De betalningsmetoder som XLMOTO accepterar är kreditkort (Visa, Mastercard), PayPal och banköverföring. Om du betalar med kreditkort dras pengarna omedelbart från ditt konto. Om du väljer att betala med banköverföring när XLMOTO tar emot betalningen, vilket kan ta några dagar, dras pengarna från ditt konto. XLMOTO erbjuder även finansiering via Klarna, vilket innebär att du kan betala ditt köp i flera omgångar. Räntan är för närvarande 14,90 %, men detta kan ändras med tiden. Det finns ingen årsavgift och du du kan alltid betala av hela beloppet när som helst utan att behöva betala några extra avgifter. Du kan läsa mer om finansiering via Klarna på deras webbplats.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Xlmoto Kundservice – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

Xlmoto Kundservice – Företagets Hemsida

På xlmoto.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Xlmoto Kundservice – E-post

Xlmotos kundtjänst e-postadress: [email protected].

Xlmoto Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Xlmoto Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Xlmoto Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Xlmoto Kundservice – Postadress

Xlmotos kundtjänst adress: Pierce AB / XLMOTO Elektravägen 22 126 30 Hägersten Sverige.