Wizz Air Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Wizz Air Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Wizz Air Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Wizz Air

Wizz Air är ett lågprisflygbolag baserat i Ungern som erbjuder flygningar till mer än 150 destinationer i Europa. Företaget grundades av sex vänner som hade en idé om en prisvärd flygtjänst som skulle göra det möjligt för människor att flyga billigt utan att ha några restriktioner för sina resvägar eller bokningsupphandlingar; detta har gjort att de har blivit ett av de mest populära flygbolagen som betjänar kunder från hela världen! Med ett starkt fokus på kundtillfredsställelse har Wizz Air lyckats upprätthålla en hög popularitet bland flygresenärer. Företaget har fortsatt att växa under de senaste åren och erbjuder nu tjänster till fler destinationer än någonsin tidigare. Om du letar efter ett prisvärt sätt att resa är Wizz Air definitivt värt att överväga! År 2003 grundades flygbolaget tillsammans med ett amerikanskt företag som specialiserat sig på investeringar inom transportsektorn. Det första flyget gick den 19 maj 2004 efter att Polen och Ungern anslutit sig till EU:s luftfartsbestämmelser, vilket var gynnsamt för flygbolag som Wizz Air, som kunde erbjuda låga priser eftersom konkurrensen mellan dem var minimal eller obefintlig. Detta gjorde att Wizz Air kunde nå stora framgångar genom att transportera 250 000 passagerare inom tre månader efter startåret (2004). År 2007 hade antalet passagerare ökat från 2 miljoner per år till 2009 då de nådde 7 miljoner . Wizz Air har nu ett starkt fokus på den central- och östeuropeiska marknaden. Wizz Air har fortsatt att växa under de senaste åren och flyger nu till mer än 150 destinationer i Europa. Företaget har en flotta på över 90 flygplan, som består av både Airbus A320- och Boeing 737-modeller.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Wizz Air Kundservice – Telefon

Wizz Airs kundtjänst telefonnummer: 0900-111-2029. Wizz Airs telefonsupport öppettider: 24/7.

Wizz Air Kundservice – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på WizzAir.com: klicka här

Wizz Air Kundservice – E-post

E-postadressen till Wizz Airs kundservice är: [email protected].

Wizz Air Kundservice – Facebook

Wizz Air kundtjänst facebook länk: klicka här

Wizz Air Kundservice – Twitter

Wizz Air på deras officiella twitterkonto: klicka här

Wizz Air Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Wizz Air Kundservice – Postadress

Postadressen till Wizz Airs kundtjänst: Wizz Air Hungary Ltd., Laurus Offices, Kőér street 2/A, Building B, II-V.,‎ H-1103 Budapest..