Wish Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Wish Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Wish Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Wish

Wish är en e-handelsplattform som bygger på personaliseringsteknik snarare än traditionella sökfunktioner. Den har för närvarande mer än 1 miljon olika säljare och tillverkare som säljer sina produkter direkt till kunderna, vilket gör den till en av de största plattformarna i Amerika sett till försäljningsvolym! Många lågprisvaror har långa leveranstider eftersom detta hjälper till att hålla priserna nere för shoppare som du - men oroa dig inte; om din beställning tar längre tid än väntat finns det alltid andra bra alternativ tillgängliga på Wish (som gratis frakt!). Om du letar efter något specifikt kan du använda sökfältet högst upp på sidan. Skriv bara in vad du söker och tryck på "enter" Du kommer till en sida med alla resultat som motsvarar ditt sökord. Där kan du sortera efter pris, popularitet eller leveranstid för att hitta exakt vad du letar efter. Om du inte är säker på vad du vill ha behöver du inte oroa dig! Sidan "Utforska" är ett bra ställe att börja på. Här hittar du alla möjliga olika produkter, organiserade efter kategori. Du kan också filtrera efter pris, popularitet eller leveranstid för att hitta något som passar just dig.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Wish Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Wish kundtjänst är: +1-800-266-0172. Wishs telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Wish Kundservice – Företagets hemsida

På wish.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Wish Kundservice – E-post

Wishs kundtjänst e-postadress: [email protected].

Wish Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Wish Kundservice – Twitter

Wishs kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Wish Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Wish Kundservice – Postadress

ContextLogic, One Sansome Street, 40th Floor, San Francisco, CA 94104, USA.