Wexthuset Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Wexthuset Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Wexthuset Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Wexthuset

Wexthuset är en unik nätbutik för alla dina trädgårdsbehov. De erbjuder även sticklingar av pelargoner, men deras sanna passion ligger i att odla och odla kvalitetsprodukter som hjälper dig att blomstra som aldrig förr! De har åtagit sig att se till att varje planta har exakt vad den behöver - från jordnäringsämnen som valts ut av våra experter så att de kan vara optimala med tanke på förhållandena här hemma eller var detta lilla mirakel än tar oss; noggrann uppmärksamhet på solljusexponering varje dag beroende på var den odlas, vilket påverkar tillväxthastigheten i enlighet med detta (du vill ha något mellan full sol och halvskugga); plus försiktighet vid vattning av vissa typer av växter , gillar suckulenter (mindre är mer). Alla dessa faktorer bidrar till att se till att din växt håller sig så frisk som möjligt! Dessutom erbjuder Wexthuset gratis frakt på alla beställningar över 100 dollar - så det är lätt att komma igång med din trädgårdsresa redan idag. De har också ett lojalitetsprogram där du kan tjäna poäng.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Wexthuset Kundservice – Telefon

Wexthusets kundtjänst telefonnummer: 08-22-50-80. Wexthusets telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-16: 30.

Wexthuset Kundservice – Företagets hemsida

På wexthuset.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Wexthuset Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Wexthuset kundtjänst via e-postadressen [email protected].: support@wexthuset.com.

Wexthuset Kundservice – Facebook

Wexthuset kundtjänst Facebook länk: klicka här

Wexthuset Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Wexthuset Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Wexthuset Kundservice – Postadress

Wexthuset Sverige AB Jursta 8 151 96 ENHÖRNA.

Scroll to Top