Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Westfield Mall of Scandinavia

Westfield Mall of Scandinavia är ett köpcentrum som ligger i Solna i Stockholms stadsområde, Sverige. Det öppnade den 12 november 2015 och är ett av de största köpcentrumen i Skandinavien med en uthyrningsbar bruttoarea på 130 000 kvadratmeter. Köpcentret har totalt 235 butiker och restauranger. Köpcentret ligger intill Nationalarenan, den svenska fotbollsklubben AIK:s hemmaarena. Den är också ansluten till Solna Business Park, ett affärsområde med kontorsbyggnader och hotell. Köpcentret utvecklades av Unibail-Rodamco, ett franskt fastighetsbolag. Den totala investeringskostnaden för projektet var cirka 15 miljarder kronor (1.5 miljarder euro). Westfield Mall of Scandinavia har rankats som ett av de bästa köpcentrumen i Europa. År 2016 rankades det som det tredje bästa köpcentret i Europa av International Council of Shopping Centers. Köpcentret är öppet sju dagar i veckan. Det har ett parkeringsgarage med 2 500 parkeringsplatser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-4000 8000. Telefontid: 10:00 till 21:00

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected] 

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – Chatt

Westfield Mall of Scandinavia erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst – Postadress

Adressen till Westfield Mall of Scandinavia Kundtjänst är: Stjärntorget 2 169 79 Solna