WeSC Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med WeSC Kundservice – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta WeSC Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om WeSC

WeSC (förkortning av "We are the Superlative Conspiracy") är ett svenskt klädmärke som främst är influerat av skateboard och snowboard. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm och sysselsätter mellan 51 och 200 anställda. Bolagets VD är Joseph Janus. WeSC grundades 1999 av fyra vänner som alla hade en passion för skateboarding och snowboarding. Företagets mål var att skapa ett varumärke som skulle vara "världens mest superlativa konspiration" Sedan starten har WeSC varit inblandat i många olika projekt, bland annat genom att sponsra idrottare, arrangera evenemang och samarbeta med andra märken. WeSC:s kläder är utformade för att vara både funktionella och snygga. Varumärkets kollektioner omfattar t-shirts, tröjor, jackor, byxor, hattar och accessoarer. WeSC:s produkter finns i över 50 länder världen över och företaget har flaggskeppsbutiker i städer som London, New York och Los Angeles. På WeSC anser de att mode ska vara roligt. De skapar kläder som de själva vill bära och som de tror att deras vänner skulle vilja bära. De letar alltid efter nya sätt att utmana status quo och tänja på gränserna för vad som är möjligt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

WeSC Kundservice – Telefon

Telefonnumret till WeSCs kundtjänst är: 08-12-13-4432. WeSCs telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

WeSC Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på wesc.com: klicka här

WeSC Kundservice – E-post

E-postadressen till WeSCs kundsupport är: customercare@wesc.com.

WeSC Kundservice – Facebook

WeSC på deras officiella Facebook-sida: klicka här

WeSC Kundservice – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på Twitter.

WeSC Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

WeSC Kundservice – Postadress

Kungsgatan 8, C/O KG10, 111 43 Stockholm.

Scroll to Top