Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter

Weekdays Kundservice. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Weekdays Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Kontakt Weekdays Kundservice – Kundcenter

Weekday är ett svenskt streetwear-märke som började år 2000 när fyra vänner öppnade butiken som hette Weekend. Namnbytet till Weekdays kom till på grund av dess popularitet och framgång som onlineåterförsäljare, som erbjuder damkläder tillsammans med herrkläder för alla tillfällen från helger på klubbkvällar eller dagar som arbetar med projekt runt om i ditt hemland, samtidigt som du fortfarande kan vara snyggt klädd på vardagarna också! Den grundläggande idén och designen bakom Weekdays är att göra de senaste modetrenderna tillgängliga för alla till ett rimligt pris. Kollektionerna designas internt, och varje plagg övervägs noga innan det går i produktion. Teamet reser runt i världen för att hämta inspiration och har ett nära samarbete med fabriker för att skapa exklusiva plagg som bara finns hos Weekdays. Märket är inspirerat av både street- och high fashion, vilket återspeglas i kollektionerna. Kläderna är snygga och tidlösa och kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Weekdays vill göra mode tillgängligt för alla, och detta återspeglas i priserna. Kläderna är överkomliga utan att man behöver göra avkall på kvalitet eller stil.

Kontaktalternativ för kundservice:

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Weekdays kundtjänst telefonnummer: 077-093-07-30. Weekdays kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-22: 00 Lördag: 10: 00-19: 00 Söndag: 10: 00-18: 00.

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på weekday.com: klicka här

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Weekdays kundservice är: [email protected].

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Weekday kundtjänst facebook länk: klicka här

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Weekday Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Weekdays kundtjänst adress: Mäster Samuelsgatan 46 A, 106 38 Stockholm, Sweden.