Wakakuu Kundservice

Wakakuu. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Wakakuu. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Wakakuu

Wakakuu är en innovativ modebutik som säljer avancerade designkläder, skor och accessoarer. De två systrarna som äger detta företag är ursprungligen från Sverige men bor nu i London där de öppnade sin första filial efter att ha flyttat utomlands för att studera när de var 17 år gamla! Sedan dess har de öppnat butiker runt om i Skandinavien och även internationellt - bland annat en butik strax utanför Göteborg på Hovdalsvägen (du hittar den lätt om du använder GPS). Om det finns något som Wakakuu inte har dock - det skulle vara svårt för dem eftersom allt verkar vara för mycket besvär nuförtiden i alla fall - det skulle vara en herravdelning. Systrarna brinner för mode och för att sälja högkvalitativa, snygga kläder, så du kan vara säker på att det du köper från Wakakuu kommer att hålla i många år - och se bra ut när du gör det! Priserna återspeglar dock kvaliteten på kläderna, så gå inte dit och förvänta dig att hitta några billiga saker!

Kontaktalternativ för kundservice:

Wakakuu Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Wakakuu kundtjänst är: 031-390-94-07. Wakakuus telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-12: 00.

Wakakuu Kundservice – Företagets hemsida

På wakakuu.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Wakakuu Kundservice – E-post

E-postadressen till Wakakuus kundsupport är: [email protected].

Wakakuu Kundservice – Facebook

Wakakuu kundtjänst facebook länk: klicka här

Wakakuu Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Wakakuu Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt:

Wakakuu Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Wakakuu AB Hovås Allé 1 436 57 Hovås.