Volt Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Volt Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Volt Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Volt

Med sitt fokus på överkomligt mode till tillgängliga priser (för alla!) har de blivit ganska populära bland både norrmän och de från Danmark som nu kan köpa fantastiska designplagg samtidigt som de håller sig inom budgetgränserna! Volt grundades 1997 av två norrmän, Knut Gjerstad och Jarle Kleppesto. Tillsammans hade de en vision om att skapa en modebutik som skulle erbjuda kvalitetskläder till rättvisa och rimliga priser. Och så föddes Volt! Företaget startade i liten skala, men har sedan dess vuxit till att omfatta över 30 butiker i Norge och Sverige. Och med en stark närvaro på nätet når de nu ännu fler människor med sitt budskap om prisvärt mode. Det som skiljer Volt från andra återförsäljare är deras fokus på överkomliga priser utan att kompromissa med kvalitet eller stil. De samarbetar med nya designers för att ge sina kunder färska och trendiga plagg, men till priser som inte kostar mycket. Så om du letar efter bra mode till ett överkomligt pris, se till att kolla in Volt! Du kommer inte att bli besviken.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Volt Kundservice – Telefon

Volts kundtjänst telefonnummer: 010-888-63-33. Volts kundcenter öppettider: Veckodag: 08: 00-22: 00 Söndag: 18: 00-22: 00.

Volt Kundservice – Företagets hemsida

På voltfashion.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Volt Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: mail@voltfashion.com.

Volt Kundservice – Facebook

Volt officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Volt Kundservice – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på Twitter.

Volt Kundservice – Chatt

Volts kundtjänst via chatt: klicka här

Volt Kundservice – Postadress

Gårdsvägen 18, SE-169 70 Solna, Sverige.

Scroll to Top