Vl Buss Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Vl Buss Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Vl Buss Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Vl Buss

VL arbetar varje dag för att se till att passagerarna har tillgång och tillförlitlighet när de behöver det som mest. Det är därför de driver och underhåller ett omfattande nätverk av transportanläggningar, inklusive bussar, spårvagnar, tunnelbanor, tunnlar och tåg. De ansvarar för att hålla systemet i gott skick så att det kan tillhandahålla säker och tillförlitlig service. De arbetar också för att hålla biljettpriserna överkomliga samtidigt som de genererar de intäkter som behövs för att upprätthålla och förbättra systemet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Vl Buss Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Vl Buss Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0771 22 40 00. Måndag–fredag klockan 07.00–18.00 Lördagar klockan  08.30–16.00 Söndagar klockan 10.00–16.00

Vl Buss Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Vl Buss Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Vl Buss Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Vl Buss Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Vl Buss Kundtjänst – Chatt

Vl Buss erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Vl Buss Kundtjänst – Postadress

Adressen till Vl Buss Kundtjänst är: Södra Ringvägen 1 722 12 Västerås