Vitaminvaruhuset Kundservice

Vitaminvaruhusets Kundsupport. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Vitaminvaruhusets Kundsupport. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Vitaminvaruhusets Kundsupport – Telefon

Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan endast finns på nätet. Personerna som jobbar på apotea har erfarenhet av detaljhandel och sedan 2011 har de haft Läkemedelsverkets licens för att driva apotek med omfattande sortiment av både receptfria läkemedel samt receptbelagda läkemedel, vilket innebär att du kan handla var som helst. En fördel med att köpa dina mediciner från Apotea är att du kan vara säker på att du får en äkta produkt. Apotea har ett nära samarbete med läkemedelsföretagen, så de har alltid de senaste produkterna i lager. En annan fördel är att du inte behöver köa på apoteket utan kan beställa din medicin när som helst på dygnet. Du får ett meddelande via e-post när ditt läkemedel är redo att hämtas på Apotea-apoteket. Om du är osäker på vad du behöver kan du alltid prata med någon av Apoteas farmaceuter. De hjälper dig att hitta rätt läkemedel och svarar på dina eventuella frågor. Du kan också beställa produkter som barnmat, kosmetika och hygienprodukter från Apotea.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vitaminvaruhuset Kundservice – Telefon

Vitaminvaruhusets kundtjänst telefonnummer: 08-751-41-30. Vitaminvaruhusets telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-12: 00 och 13: 00-17: 00.

Vitaminvaruhuset Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på vitaminvaruhuset.se: klicka här

Vitaminvaruhuset Kundservice – E-post

Vitaminvaruhusets kundtjänst e-postadress: [email protected].

Vitaminvaruhuset Kundservice – Facebook

Kontakta Vitaminvaruhuset på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Vitaminvaruhuset Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Vitaminvaruhuset Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Vitaminvaruhuset Kundservice – Postadress

Vitaminvaruhusets kundtjänst adress: Apotea AB, Sveavägen 168, 2nd floor, 113 46 Stockholm.