Vimarhem Kundservice

Vimarhems Kundtjänst. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Vimarhems Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Kontakta Vimarhems Kundtjänst via Telefon

Vimarhem är ett allmännyttigt bostadsföretag som grundades 1949. Organisationens huvudsakliga verksamhet är att förvärva, äga och utveckla fastigheter inom Vimmerby kommun; de förvaltar även bostadslägenheter för dem som bor där samt kommersiella fastigheter med tydliga kopplingar till deras övriga verksamhet, till exempel butiker där du kan köpa mat eller kläder från orelaterade företag - allt under ett och samma tak! Företaget är en icke-vinstdrivande enhet som tillhandahåller bostäder och vård till dem som behöver det mest. Det är deras uppdrag att tillhandahålla bostäder och en känsla av gemenskap för alla, Vimarhem strävar efter att se till att varje individ har tillgång till ett prisvärt boende av god kvalitet. De arbetar också hårt för att främja social sammanhållning genom att erbjuda möjligheter för människor från alla samhällsskikt att interagera och lära känna varandra. De boende i Vimarhems fastigheter har ett antal fördelar, bland annat tillgång till gemensamma faciliteter, sociala aktiviteter och stödnätverk. Företaget letar alltid efter sätt att förbättra livskvaliteten för dem som bor i deras fastigheter, och de utforskar ständigt nya sätt att göra sina tjänster mer tillgängliga och överkomliga. Om du letar efter ett prisvärt boende av hög kvalitet i ett stödjande samhälle är Vimarhem det perfekta valet!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vimarhem Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Vimarhem kundtjänst är: 0492-76-98-00. Vimarhems telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-12: 00 och 13: 00-15: 00.

Vimarhem Kundservice – Företagets hemsida

På vimarhem.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Vimarhem Kundservice – E-post

Vimarhems kundtjänst e-postadress: [email protected].

Vimarhem Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via facebook-sida.

Vimarhem Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Vimarhem Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Vimarhem Kundservice – Postadress

Postadressen till Vimarhems kundtjänst: Lögstadsgatan 6, 598 39 Vimmerby.