Viking Line Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Viking Line Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Viking Line Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Viking Line

Viking Line är ett finskt rederi som driver en flotta av färjor och kryssningsfartyg mellan Finland, Åland, Sverige, Estland, Lettland och Ryssland. Företaget har sitt huvudkontor i Mariehamn på Åland. Viking Lines aktier är noterade på Helsingforsbörsen. Viking Line grundades 1959 av Birger Kroon, Einarsson och Anders Wiklöf. Rederiets första fartyg MS Viking Sally började trafikera mellan Åbo och Mariehamn på Åland. Fartyget fick senare sällskap av två andra fartyg, MS Finnstar och MS Rosella. På 1980-talet utökade Viking Line sin verksamhet till att omfatta följande linjer mellan Finland och Sverige samt mellan Helsingfors och Tallinn. Bolaget började också trafikera kryssningsfartyg och har i dag en flotta på åtta fartyg.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Viking Line Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Viking Line Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08 452 40 00. Telefontid: mån–fre 09.00–15.00.

Viking Line Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Viking Line Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Det finns för närvarande ingen E-postadress som är dedikerad till kundtjänstärenden.

Viking Line Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Viking Line Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Viking Line Kundtjänst – Chatt

Viking Line erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Viking Line Kundtjänst – Postadress

Adressen till Viking Line Kundtjänst är: Terminalen Stadsgården, 116 30 Stockholm