Victoria’s Secret Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Victoria’s Secret Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Victoria’s Secret Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Victoria’s Secret

Victoria's Secret är ett av de mest kända underklädesmärkena i USA. Det började som ett litet företag som sålde behåar och strumpor till kvinnor i delstaten New York, men nu har det fått ett nationellt erkännande med butiker över hela landet! Victoria's Secret är känt för sina populära kataloger med modeller i de senaste underklädesmodellerna. Företaget tillverkar också en serie kosmetika och parfymer som säljs i deras butiker och på nätet. Victoria's Secret är mest känt för sina behåar, som finns i en mängd olika stilar och färger. De har push-up behåar, sportbehåar och till och med bralettes! Victoria's Secret säljer också trosor, badrockar, sovkläder och andra underkläder. Företaget har under de senaste åren fått kritik för sin användning av Photoshop i katalogbilderna och för bristen på mångfald bland modellerna. Victoria's Secret är dock fortfarande ett populärt varumärke för många kvinnor.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Victoria’s Secret Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Victoria’s Secret Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på victoriassecretbeauty.se: klicka här

Victoria’s Secret Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Victoria’s Secret Kundservice – Facebook

Victoria’s Secret på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Victoria’s Secret Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Victoria’s Secret Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Victoria’s Secret Kundservice – Postadress

107 Vouliagmenis Avenue, Glyfada, Attica, Greece.