Viasat Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Viasat Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Viasat Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Viasat

År 1991 började ett svenskt företag vid namn Viasat leverera TV-sändningar till europeiska länder. På mindre än tjugo år växte det från att vara en obetydlig aktör inom TV-branschen till att bli en av dess största distributörer med över 1 miljon kunder i hela Skandinavien! I dag kan du njuta av alla dina favoritkanaler utan att ha dem kabeldragna i ditt hem eftersom detta moderna underverk erbjuder spellistor för alla smaker, inklusive barnprogram, så att föräldrarna inte behöver hålla ögonen öppna medan alla andra tittar på något pedagogiskt (men inte för barnvänligt). Viasats framgångshistoria är resultatet av många faktorer, men det finns en särskild faktor som skiljer sig från de andra. Det var ett medvetet beslut att lansera sin första kanal som en familjekanal (TV3) och rikta den till både föräldrar och barn. Medan de flesta programföretag trodde att barn skulle förstöra deras målgruppsdemografi, ansåg Viasatstrategin visade att kunderna är villiga att betala för produkter som uppfyller deras behov.

Kontaktalternativ för kundservice:

Viasat Kundservice – Telefon

Viasats kundtjänst telefonnummer: 0771-52-20-00. Viasats kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00 Lördag-söndag: 10: 00-19: 00.

Viasat Kundservice – Företagets hemsida

På viasat.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Viasat Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Viasat Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Viasat Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Viasat Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: besök hemsidan.

Viasat Kundservice – Postadress

Postadressen till Viasats kundservice: VCB Sweden AB, 104 62 Stockholm.