Vero Moda Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Vero Moda Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Vero Moda Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Vero Moda

VERO MODA, det danska modemärket som startade allt. Själva namnet kommer från Vero som betyder "sann" och Moda som betyder stil på italienska - vilket ger dem en av deras viktigaste egenskaper: äkthet! Denna småstadstjej som har gjort det bra har producerat några seriösa plagg för alla kvinnor som vill sticka ut utan att dra till sig uppmärksamhet eller gå över gränsen för trender. Och vi är inte ensamma om att älska VERO MODA: märket säljs i över 40 länder och har mer än 750 butiker världen över. VERO MODA har sedan sin allra första kollektion 1987 hållit fast vid sin grundtanke att mode ska vara tillgängligt för alla. De utformar sina kollektioner med de senaste trenderna i åtanke, men de ser också till att deras kläder är tidlösa och kan bäras säsong efter säsong. VERO MODA är märket för den modemedvetna kvinnan som vill klä sig väl, men som inte vill spendera mycket pengar på sin garderob. Med sin blandning av klassiska plagg och trendiga plagg erbjuder kollektionen något för alla.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Vero Moda Kundtjänst – Telefon

Vero Modas kundtjänst telefonnummer: 08-585-550-65. Vero Modas kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Vero Moda Kundtjänst – Företagets hemsida

På veromoda.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Vero Moda Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Vero Modas kundservice är: [email protected].

Vero Moda Kundtjänst – Facebook

Vero Moda på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Vero Moda Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

Vero Moda Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Vero Moda Kundtjänst – Postadress

Fredskovvej, 7330 Brande, Denmark.