Vattenfall Kundservice

Vattenfall. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Vattenfall. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Vattenfall

Vattenfall är ett svenskt företag som producerar energi och säljer värme. De har ett elnät som de äger tillsammans med flera kraftverk i Sverige samt Tyskland och Nederländerna. Den kritik Vattentalls får innebär att man arbetar mycket med koleldad kraftverksmateria samtidigt som man är en av 30 största utsläppare av koldioxid i hela Europa. Företaget har svarat på kritiken genom att säga att de planerar att investera i förnybar energi, och de har också sagt att deras utsläpp från kolkraftverk kommer att minska fram till 2020. Vattenfall är ett svenskt företag som producerar energi och säljer värme. Företaget har svarat på kritiken genom att säga att man planerar att investera i förnybar energi, och man har också sagt att dess utsläpp från kolkraftverk kommer att minska till 2020.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vattenfall Kundservice – Telefon

Vattenfalls kundtjänst telefonnummer: 020-82-00-00. Vattenfalls kundcenter öppettider: Veckodagar: 08: 00-18: 00.

Vattenfall Kundservice – Företagets hemsida

På vattenfall.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Vattenfall Kundservice – E-post

Vattenfalls kundtjänst e-postadress: [email protected].

Vattenfall Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Vattenfall Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Vattenfall Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Vattenfall Kundservice – Postadress

Vattenfalls kundtjänst adress: Evenemangsgatan 13. SE-169 79 Solna Sweden.