Valbo Trä Kundservice

Valbo Träs Kundtjänst. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Valbo Träs Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Kontakta Valbo Träs Kundtjänst via Telefon

Valbo Trä är ett företag som funnits i sedan 2011 och finns i många hem runt om i Sverige och fungerar både som designer av möbelstycken, men också som leverantör av leveranstjänster. År 2017 hade de två bruk - deras hyvleri som ligger på Skutskärsviken och som producerar stora volymer; tillsammans med en annan anläggning strax utanför Åshammar där mindre mängder produceras på grund av närheten (och lägre efterfrågan). Personalen här arbetar hårt för att se till att varje kund får produkter av högsta kvalitet samtidigt som de upprätthåller en konkurrenskraftig prisstruktur i alla regioner i Skandinavien. Valbo Trä tillverkar möbler som är inspirerade av naturen och många av deras möbler har organiska kurvor och former. Slutresultatet är en möbelkollektion som känns både modern och tidlös, perfekt för alla hem. Förutom sina högkvalitativa produkter erbjuder Valbo Trä också en utmärkt kundupplevelse.

Kontaktalternativ för kundservice:

Valbo Trä Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Valbo Trä kundtjänst är: 026-66-28-80. Valbo Träs telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Valbo Trä Kundservice – Företagets hemsida

På valbotra.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Valbo Trä Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Valbo Trä kundtjänst via e-postadressen [email protected] Orders / order questions: info@valbotra.se Orders / order questions: Valbo: order@valbotra.se Edsbyn: order.edsbyn@valbotra. see Delivery questions: Valbo: leverans@valbotra.se Edsbyn: leverans.edsbyn@valbotra.se Skutskär: leverans.skutskar@valbotra.se.

Valbo Trä Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook messenger.

Valbo Trä Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Valbo Trä Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Valbo Trä Kundservice – Postadress

Valbo Trä kundtjänst adress: Valbo Trä AB Box 1023 818 21 Valbo.

Scroll to Top