Ur Och Penn Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Ur Och Penn Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Ur Och Penn Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Ur Och Penn

Ur Och Penn är en svensk detaljhandelskedja som säljer både online och i fysiska butiker. Företaget grundades 1992 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande detaljhandelsföretagen i Sverige. Ur Och Penn erbjuder ett brett utbud av produkter, bland annat kläder, skor, accessoarer och heminredning. Företaget har ett starkt fokus på kundservice och erbjuder en problemfri returpolicy. Ur Och Penn har sitt huvudkontor i Stockholm och har över 60 butiker runt om i Sverige. Företaget har även en nätbutik som skickar till länder inom EU.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Ur Och Penn Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Ur Och Penn Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-506 66 414.. Deras telefontider är helgfri måndag-fredag 9:00-18

Ur Och Penn Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Ur Och Penn Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Ur Och Penn Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Ur Och Penn Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ur Och Penn Kundtjänst – Chatt

Ur Och Penn erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Ur Och Penn Kundtjänst – Postadress

Adressen till Ur Och Penn Kundtjänst är: Almungevägen 2, 194 51 Upplands Väsby

Scroll to Top