Uber Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Uber Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Uber Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Uber

Den globala samåkningstjänsten Uber har mer än 90 miljoner månatliga användare världen över. Företaget är ledande i branschen med en marknadsandel på 70 % och fortsätter att växa internationellt och har flera dotterbolag, bland annat Uber Eats, som tillhandahåller matleveranstjänster i många städer globalt. Uber har ställts inför många utmaningar sedan starten 2009, bland annat rättsliga strider och kritik från traditionella taxibolag, men företaget har fortsatt att växa i popularitet och är nu ett av världens mest kända varumärken. Företaget har också varit en pionjär inom delningsekonomin och har inspirerat andra företag att införa liknande modeller. När det gäller framtiden planerar Uber att fortsätta sin expansion till nya marknader och fortsätta sitt fokus på innovation för att behålla sin position som den ledande samåkningstjänsten. Företaget planerar också att lansera nya funktioner och tjänster, till exempel elektriska skotrar och cyklar, för att ge användarna ett mer omfattande erbjudande. Trots trots sina många utmaningar är Uber fortfarande ett starkt företag med en lojal användarbas. Företagets framgång är ett bevis på innovationens kraft och förmågan att förändra människors sätt att leva och arbeta.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Uber Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Uber Kundservice – Företagets hemsida

På uber.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Uber Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Uber Kundservice – Facebook

Uber på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Uber Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här

Uber Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Uber Kundservice – Postadress

1455 Market St #400, San Francisco, CA 94103, USA.

Scroll to Top