TV4 Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos TV4 Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med TV4 Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om TV4

TV4 är Sveriges största reklamfinansierade tv-kanal. Stationen startade sin verksamhet via satellit och kabel 1990 och sände videoinnehåll via marknätet (1992), innan det blev tillåtet att avbryta program för att visa reklam, men det fanns många sätt att kringgå denna lag, t.ex. genom att visa bingolotto mellan olika delar eller avbryta vissa program om de hade höga tittarsiffror, vilket hjälpte dem att kringgå vissa restriktioner samtidigt som de höll sig inom de riktlinjer för vad som fick visas när de var tillbaka i sändning igen.

År 2007, efter 10 år utan förändringar i fråga om kvalitetsstandarder, fick tittarna HD-signaler som gjorde saker och ting mycket tydligare än tidigare. Den första stora förändringen skedde när TV4 såldes till Bonnier, ett av Sveriges största förlag. Detta ledde till en radikalisering av TV4:s programutbud i riktning mot så kallade realityprogram.

TV4 är nu Sveriges ledande tv-kanal. Den erbjuder kvalitetsunderhållning med dramaserier, komedier, filmer ochrealityserier. TV4 kommer också att sända direktsända sportevenemang som UEFA Champions League, fotbolls-VM och andra evenemanginom idrotten. Kanalen bevakar flera stora fotbollsligor i Europa, tennis, innebandy och ishockey.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

TV4 Kundservice – Telefon

TV4s kundtjänst telefonnummer: 08-459-40-00. TV4s kundcenter öppettider: Inte publicerad.

TV4 Kundservice – Företagets hemsida

På tv4play.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

TV4 Kundservice – E-post

E-postadressen till TV4s kundservice är: info@tv4.se.

TV4 Kundservice – Facebook

Officiell Facebook-sida/Facebook messenger för TV4: klicka här

TV4 Kundservice – Twitter

Officiellt twitterkonto för TV4: klicka här

TV4 Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

TV4 Kundservice – Postadress

TV4s kundtjänst adress: Tegeluddsvägen 3-5, 115 41 Stockholm.

Exit mobile version
Share this ArticleLike this article? Email it to a friend!

Email sent!