Trafikverket Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Trafikverket Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Trafikverket Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Trafikverket

Trafikverket är en ny myndighet som skapades för att ersätta den gamla statliga organisationen Trafikverket. Huvudkontoret för denna enhet ligger i Borlänge, Sverige med regionala kontor runt Luleå Gavle Stockholm och Kristianstad också i närheten samt i Eskilstuna, Göteborg och Husum. Trafikverket fokuserar på infrastruktur för transporter, trafiksäkerhet och hållbar rörlighet. Organisationens uppgift är att bidra till samhällets utveckling och välfärd genom att verka för effektiva transportlösningar som är säkra och miljövänliga. Trafikverket ansvarar för det svenska järnvägsnätet, nationella vägar, vägmärken och trafiksignaler. Organisationen arbetar för att alla ska kunna resa säkert och enkelt på vägar och järnvägar. Trafikverket sköter också byggandet och underhållet av transportinfrastruktur. Trafikverkets mål är att ha världens säkraste järnvägar och vägar. Organisationen har ett nära samarbete med andra myndigheter, organisationer och företag i Sverige och utomlands för att uppnå detta. Trafikverket är medlem i Europeiska unionens gemensamma forskningscentrum, som bedriver forskning om järnvägstransporter. Organisationen ansvarar också för att hantera trafiken vid incidenter och nödsituationer. I detta ingår att samordna olika organisationers och aktörers arbete, tillhandahålla information till allmänheten och arbeta för att förbättra trafikflödet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Trafikverket Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Trafikverkets kundtjänst är: 077-1921921. Trafikverkets telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-16: 00.

Trafikverket Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på trafikverket.se: klicka här

Trafikverket Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: trafikverket@trafikverket.se.

Trafikverket Kundservice – Facebook

Trafikverket på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Trafikverket Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Trafikverket Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Trafikverket Kundservice – Postadress

Röda vägen 1, Borlänge, 781 89, SE.

Scroll to Top