Tradera Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Tradera Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Tradera Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Tradera

Tradera är en av Sveriges största auktionssajter och startades 1999 av Kaplans Auktioner. Det är nu en e-handelsplattform där du kan handla både nya och begagnade produkter online till fasta priser eller via auktioner beroende på säljarens preferenser. Varor säljs privat till kunder som jag som vill ha omedelbar leverans samt kommersiellt med mindre företag som fastställer sina egna öppningsbud innan de går ut till allmänheten (tänk Ebay). Traderas största förvärv kom från PayPal när de delade upp sig i två oberoende företag. Sedan dess har vi varit en del av Paypals bredare portfölj, inklusive lösningar för prestationsbaserad marknadsföring för småföretagare! E-handelsplattformar som Tradera erbjuder små företag en fantastisk möjlighet att öka sin räckvidd och kundbas utanför fysiska butiker. Om du är en småföretagare som vill ta ditt företag online rekommenderar vi att du gör din research för att hitta rätt plattform för dig och dina produkter. Oavsett om du är köpare eller säljare kan du vara säker på att Tradera erbjuder ett tryggt och säkert sätt att handla på nätet. De har ett team av engagerade kundtjänstmedarbetare som är redo att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Tradera Kundtjänst – Telefon

Traderas kundtjänst telefonnummer: 0771-392000. Traderas telefonsupport öppettider: VARDAGAR 9: 00-18: 00.

Tradera Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på tradera.com: klicka här

Tradera Kundtjänst – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Tradera Kundtjänst – Facebook

Kontakta Tradera på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Tradera Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

Tradera Kundtjänst – Chatt

Traderas kundtjänst via chatt: klicka här

Tradera Kundtjänst – Postadress

Sankt Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm, Sverige.

Scroll to Top