Trademax Kundtjänst

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Trademax Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Trademax Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Trademax

Trademax grundades 2008 och är den ledande online-möbel- och inredningsbutiken för konsumenter i Skandinavien. Med över 200 anställda idag (och växande) har de fysiska butiker både inom landet och utomlands; 16 platser i hela Sverige tillsammans med deras hemsida.

De säljer produkter såsom lampor pooler kakel grillar som du enkelt kan beställa genom att bara välja dina önskade artiklar från vår stora produktutvalsdatabas när som helst på dygnet via www.trademax.com.

De vill göra det enkelt för sina kunder att hitta vad de söker när de ska utforma sina hem. Med detta vill de göra produkter av högsta kvalitet tillgängliga online/offline för konsumenter i hela Skandinavien.

Trademax hjälper också både små och stora företag med deras behov genom att erbjuda dem helt skräddarsydda lösningar som bygger på öppenhetoch ärlighet. De drivs av sina värderingar: att alltid vara rättvisa och ärliga mot sina kunder!

Kontaktalternativ för kundservice:

Trademax Kundtjänst – Telefon

Trademax kundtjänst telefonnummer: 042-17-21-60. Trademax kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Trademax Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på trademax.se: klicka här

Trademax Kundtjänst – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Trademax Kundtjänst – Facebook

Trademax kundtjänst facebook länk: klicka här

Trademax Kundtjänst – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Trademax Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Trademax Kundtjänst – Postadress

Postadressen till Trademax kundservice: Box 605, 251 06 Helsingborg, Sweden.