Timarco Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Timarco Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Timarco Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Timarco

Timarco.com är en väletablerad europeisk återförsäljare av underkläder online som har varit verksam sedan 1997 och specialiserat sig på att erbjuda kunderna det djupaste urvalet av kvalitetsmärken som finns tillgängligt, samt utmärkt kundservice! Med sitt enorma sortiment som inkluderar både fysiska butiker som finns på olika platser i Sverige eller via digitala plattformar som Google Shopping (och snart Amazon Prime), erbjuder detta företag en one-stop-shopping för alla dina behov när det gäller sexiga underkläder som behåar och trosor som är tillverkade av toppdesigners runt om i Europa, inklusive Frankrike, Tyskland, Italien, Portugal, Spanien, Schweiz etc. Priserna är också mycket konkurrenskraftiga och Timarco.com erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 60 pund samt ett lojalitetsprogram som ger dig 10 % rabatt på ditt nästa köp Så om du letar efter nya underkläder för att krydda ditt liv, eller om du vill hitta den perfekta presenten till den som någon speciell person, se till att kolla in Timarco.com! Du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Timarco Kundservice – Telefon

Timarcos kundtjänst telefonnummer: 08-56-46-15-80. Timarcos kundcenter öppettider: Måndag-Söndag: 08: 00-17: 00.

Timarco Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på timarco.com: klicka här

Timarco Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Timarco kundtjänst via e-postadressen [email protected].: support@timarco.se.

Timarco Kundservice – Facebook

Timarco kundtjänst facebook länk: klicka här

Timarco Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Timarco Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

Timarco Kundservice – Postadress

Timarco kundtjänst adress: Timarco Sweden AB. Box 20041, 161 02 Bromma.

Scroll to Top