Tiger of Sweden Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Tiger of Sweden Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Tiger of Sweden Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Tiger of Sweden

Tiger of Sweden är ett lyxigt modehus specialiserat på konfektionsmode, skor och accessoarer. Varumärket grundades 1903 och tillverkade först färdiga kostymer för män. Det erbjuder nu mode för män och kvinnor som säljs i Europa, Nordamerika och Sydafrika. Tiger of Sweden är en del av den svenska modekoncernen H&M och dess systermärken är COS, Other Stories, Monki och Weekday. Tiger of Sweden grundades 1903 av Marcus Schwartzman och Julius Faustmann. Varumärkets första färdiga kostymer var designade för män och det var inte förrän 1948 som kvinnor 's mode introducerades. Märket är känt för sina klassiska och eleganta kläder med en modern twist. Tiger of Swedens kollektioner är indelade i tre linjer: mainline-kollektionen, Tailored Collection och Jeans Collection. Tiger of Sweden har över 70 butiker i 20 länder och finns även på utvalda varuhus och online återförsäljare.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Tiger of Sweden Kundservice – Telefon

Tiger of Swedens kundtjänst telefonnummer: 010-888-70-20. Tiger of Swedens telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 09: 00-17: 00 Fredag: 09: 00-16: 00.

Tiger of Sweden Kundservice – Företagets hemsida

På tigerofsweden.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Tiger of Sweden Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Tiger of Sweden kundtjänst via e-postadressen [email protected].: customercare@tigerofsweden.se.

Tiger of Sweden Kundservice – Facebook

Tiger of Sweden på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Tiger of Sweden Kundservice – Twitter

– Tiger of Sweden har ingen kundtjänst på sitt Twitterkonto

Tiger of Sweden Kundservice – Chatt

Tiger of Swedens kundtjänst via chat: klicka här

Tiger of Sweden Kundservice – Postadress

Torsgatan 4, 111 23 Stockholm, Sverige.

Scroll to Top