The North Face Kundservice

Försöker du komma i kontakt med The North Face Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta The North Face Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om The North Face

The North Face är ett amerikanskt företag för friluftsprodukter. The North Face producerar utomhuskläder, skor och relaterad utrustning. Företagets logotyp grundades 1968 för att leverera klättrare och hämtar inspiration från Half Dome i Yosemite National Park. I slutet av 1990-talet hade märket expanderat bortom friluftsentusiaster genom att fokusera på streetcouture och sedan 2000-talet betraktas det som en symboletikett i streetwear-stil. År 2000 köptes den av VF Corporation. The North Face har blivit känt för sina hållbara och välkonstruerade kläder och utrustning. Företagets produkter är utformade för användning under extrema förhållanden och används ofta av klättrare, vandrare och andra friluftsentusiaster. The North Face är ett populärt val för dem som vill ha kvalitetsutrustning som håller länge. The North Face är är engagerad i miljöförvaltning och stöder initiativ som skyddar vår planet. Företaget har en lång historia av samarbete med naturskyddsgrupper och är medlem i 1% for the Planet, en organisation som främjar miljömässig hållbarhet. The North Face erbjuder ett brett utbud av produkter för män, kvinnor och barn. Företagets klädlinje omfattar jackor, skjortor, byxor, shorts, strumpor och skor. Företaget tillverkar också en mängd olika utomhusutrustning, bland annat tält, sovsäckar, ryggsäckar med mera.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

The North Face Kundservice – Telefon

Telefonnumret till The North Faces kundtjänst är: 02-010-9129. The North Faces telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-17: 00.

The North Face Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på thenorthface.se: klicka här

The North Face Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

The North Face Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

The North Face Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

The North Face Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

The North Face Kundservice – Postadress

The North Faces kundtjänst adress: VF INTERNATIONAL S.A.G.L. Via Laveggio, 5, 6855 – Stabio, Schweiz.

Scroll to Top