Thai Airways Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Thai Airways Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Thai Airways Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Thai Airways

Thai Airways International är ett flygbolag från Thailand som har funnits sedan 1965. Bolagets huvudsakliga knutpunkt finns i Bangkok, med dagliga flygningar till både Stockholm Arlanda Airport och Phuket i Europa samt två gånger i veckan mellan Köpenhamn och Köpenhamn, där de erbjuder vidareförbindelser inom Asien eller Nordamerika via sina Boeing 777-300ER. Flygbolaget är en av grundarna av Star Alliance och har codeshare-avtal med 30 andra flygbolag. Thai Airways International har en flotta på 79 flygplan och flyger till 70 destinationer i 35 länder. I maj 2017 var majoritetsägare i Thai Airways International Crown Property Bureau (51 %), med andra andelar som tillhörde olika thailändska statliga institutioner (30 %) och privata aktieägare (19 %). Thai Airways International har under de senaste åren granskats på grund av sina ekonomiska svårigheter. Under 2015 listades flygbolaget som ett av världens minst punktliga flygbolag av FlightStats, med endast 66,8 % av sina flygningar som anlände i tid. År 2016 rankades Thai Airways International som världens näst sämsta flygbolag av Skytrax. År 2017 förbjöds flygbolaget att flyga in i EU:s luftrum på grund av säkerhetsbrister. Trots sina ekonomiska och operativa svårigheter är Thai Airways International fortfarande ett av de mest populära flygbolagen i Thailand, med en stark varumärkesidentitet och en lojal kundbas. Flygbolaget har arbetat för att förbättra sin punktlighet och säkerhet, och håller långsamt på att återfå sitt rykte som ett pålitligt och säkert flygbolag. Thai Airways International är en viktig del av den thailändska ekonomin och spelar en avgörande roll när det gäller att förbinda Thailand med resten av världen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Thai Airways Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Thai Airways Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-598 83 600.

Thai Airways Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.thaiairways.com hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Thai Airways Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Thai Airways Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Thai Airways Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Thai Airways Kundtjänst – Chatt

Thai Airways erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Thai Airways Kundtjänst – Postadress

Adressen till Thai Airways Kundtjänst är: Kungsbron 1, 111 22 Stockholm, Sweden