Thai Airways Sverige Kundservice

Thai Airways Sverige. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Thai Airways Sverige. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Thai Airways Sverige

Thai Airways är Thailands nationella flygbolag, som grundades 1961 och har sitt huvudkontor i Bangkok. Bolaget har huvudsakligen verksamhet från Suvarnabhumi flygplats men har även andra knutpunkter på Phuket International Airport där de betjänar både inrikesflyg och internationella destinationer, inklusive Singapore med ett flyg varje dag! Flygbolaget har ett gott rykte när det gäller service, mat och punktlighet. Faktum är att det röstades fram som världens mest punktliga flygbolag 2017 av OAG, ett företag som tillhandahåller information om luftfart. Thai Airways erbjuder två serviceklasser: Royal First Class och Royal Silk Class. I den förstnämnda finns en liggande sittplats, medan den sistnämnda har en liggande sittplats. Båda klasserna har tillgång till flygbolagets Thai Royal Orchid Lounge. Flygbolaget är också känt för sin underhållning ombord, som omfattar både västerländsk och asiatisk underhållningalternativ. Thai Airways har mycket att erbjuda sina passagerare, oavsett om de är ute efter bra service, mat eller underhållning. Om du flyger till eller från Bangkok, se till att kolla in Thai Airways! Thai Airways är ett utmärkt val för resenärer som söker ett flygbolag med bra service, mat och punktlighet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Thai Airways Sverige Kundservice – Telefon

Thai Airways Sveriges kundtjänst telefonnummer: 8-598-83-600. Thai Airways Sveriges telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Thai Airways Sverige Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på thaiairways.com: klicka här

Thai Airways Sverige Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: reservation@thaiairways.se.

Thai Airways Sverige Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Thai Airways Sverige Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Thai Airways Sverige Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Thai Airways Sverige Kundservice – Postadress

Thai Airways Sveriges kundtjänst adress: THAI AIRWAYS SWEDEN Kungsbron 1, 3 tr BOX 1118, S-111 81 STOCKHOLM SWEDEN.

Scroll to Top