Tennisshopen Kundservice

Tennisshopens Kundtjänst. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Tennisshopens Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Tennisshopens Kundtjänst – Telefon

När Thomas Wallén, tidigare ordförande i Svenska Tennisförbundet, grundade Tennisshopen 1976 tillsammans med Davis Cup-legenden och den världsberömde spelaren Kjell Johansson, kunde han inte föreställa sig hur framgångsrikt företaget skulle bli. I början var Tennisshopen ett av de få ställen där man kunde köpa tennisutrustning av hög kvalitet. Butiken blev snabbt känd som en plats där du kunde få professionell rådgivning om allt från racketar till skor. Idag är Tennisshopen en av de ledande återförsäljarna av tennisutrustning i Sverige. Hemligheten till Tennisshopen's framgång är att de alltid har legat i framkant när det gäller tennisutveckling. De var en av de första att sälja grafitracketar och syntetiska tarmsträngar. De var också ett av de första företagen som började sälja tennisskor med extra stöd och dämpning för komfort och skadeförebyggande.

Kontaktalternativ för kundservice:

Tennisshopen Kundservice – Telefon

Tennisshopens kundtjänst telefonnummer: 031-168100. Tennisshopens telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-15: 00.

Tennisshopen Kundservice – Företagets hemsida

På tennisshopen.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Tennisshopen Kundservice – E-post

Tennisshopens kundtjänst e-postadress: info@tennisshopen.se.

Tennisshopen Kundservice – Facebook

Tennisshopen kundtjänst facebook länk: klicka här

Tennisshopen Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Tennisshopen Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Tennisshopen Kundservice – Postadress

Tennisshopens kundtjänst adress: Engelbrektsgatan 63 412 52 Göteborg Sweden.

Scroll to Top