Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Tele2 Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Tele2 Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Tele2

Tele2 är en teleoperatör som tillhandahåller mobiltelefoni, TV och bredband. Företaget grundades 1993 av Jan Stenbeck som för närvarande är VD för organisationen tillsammans med sitt ledningsgrupps ansträngningar att expandera internationellt till flera europeiska marknader över tid inklusive Sverige där de har vuxit från 4 miljoner kunder idag (med 5500 anställda) fram till 2018. Företaget har konsekvent rankats som ett av de snabbast växande företagen i Sverige (23) och är idag även noterat på NASDAQ Stockholm. Tele2 Groups vision är att vara "det bästa för våra kunder". De kan uppnå detta genom aktiv utveckling, investeringar och förbättringar som skapar kundvärde genom att tillhandahålla den mest högkvalitativaprodukter som efterfrågas på marknaden. Företagets främsta mål är att skapa kundvärde genom att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet som efterfrågas på marknaden. De kan uppnå detta genom sin aktiva utveckling, investering och förbättring som skapar kundvärde.

Kontaktalternativ för kundservice:

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Tele2 kundtjänst är: 0200-21-05-52. Tele2s telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På tele2.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

Kunder kan kontakta Tele2 kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Twitter

Tele2 på deras officiella twitterkonto: klicka här

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

Tele2s kundtjänst via chat:

Tele2 Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Tele2 kundtjänst adress: Torshamnsgatan 17 Kista, 164 40 Sweden.