Tassimo Kundservice

Tassimo. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Tassimo. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Tassimo

Tassimo ville ge människor över hela världen en fransk dryckesupplevelse, och det gjorde de. Företagets kaffemaskiner är särskilt utformade för att ge en kopp välsmakande drycker på mindre än tre minuter! Med deras speciella T-dish-system kan du njuta av dina favoritdrycker utan att göra avkall på bekvämlighet eller smak, eftersom dessa kapslar för engångsbruk är förmätta, så du behöver inte diska efter användning. Tassimo-maskinerna är enkla att använda; allt du behöver göra är att sätta in den T-skiva du vill i maskinen och trycka på startknappen. T-skivorna är också lätta att förvara, eftersom de finns i en mängd olika smaker och kan förvaras i ditt skafferi i upp till två år. Oavsett om du är en kaffeälskare eller inte har Tassimo något för alla. Deras maskiner finns i en mängd olika färger och stilar för att passa ditt kök, och de erbjuder ett brett utbud av drycker, från varm choklad och te till cappuccino och latte. Så varför inte prova dem i dag?

Kontaktalternativ för kundservice:

Tassimo Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Tassimo kundtjänst är: 08-517-127-00. Tassimos telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Tassimo Kundservice – Företagets hemsida

På tassimo.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Tassimo Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Tassimo Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Tassimo Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Tassimo Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Tassimo Kundservice – Postadress

Tassimos kundtjänst adress: Färögatan 33, 164 51 Kista, Sweden.

Scroll to Top