Tallink Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Tallink Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Tallink Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Tallink

Tallink Silja Line är ett finskt kryssningsfartygsföretag som ägs av Tallink Grupp och som trafikerar färjor och kryssningar från Finland till Sverige, Estland, Lettland, Ryssland och Alandöarna. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingfors och kontor i Stockholm, Tallinn och Riga. Tallink Silja Line grundades 1967 som ett samriskföretag mellan de finska rederierna Tallink och Silja Line. Företaget började trafikera kryssningsfärjor mellan Finland och Sverige, och det första fartyget var m/s Finnstar, som började trafikera rutten Helsingfors-Stockholm den 5 januari 1968. År 1993, Tallink Silja Line förvärvades av Tallink och har sedan dess varit helägt av bolaget. Tallink Silja Lines flotta består av 18 fartyg, varav majoriteten är kryssningsfärjor. Bolaget har också två höghastighetskatamaraner och två konventionella färjor.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Tallink Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Tallink Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08 - 22 21 40.

Tallink Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Tallink Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Tallink Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Tallink Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Tallink Kundtjänst – Chatt

Tallink erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Tallink Kundtjänst – Postadress

Adressen till Tallink Kundtjänst är: Hamnpirsvägen 10, 115 41 Stockholm, Sweden