Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter

Synoptik. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Synoptik. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Synoptik

Synoptik är ett företag som säljer både linser och glasögon i hela Skandinavien. De har butiker i Sverige, Danmark, Grönland och Norge och även andra platser i Asien och Latinamerika. Du kan få dina ögon undersökta på deras kontaktlinsmottagning eller gå på månadsleveranser av glasögon om du föredrar att inte bära dem varje dag! Företaget grundades 1886 av två danska optiker, men det var inte förrän på 1960-talet som de började sälja kontaktlinser. Idag är Synoptik en av de ledande leverantörerna av både kontaktlinser och glasögon i Skandinavien. De erbjuder ett brett sortiment av produkter för både barn och vuxna, samt en mängd olika tjänster såsom ögonundersökningar och provtagning. Om du letar efter ett par nya glasögon eller kontaktlinser är Synoptik definitivt värt att kolla in! De har ett brett urval av både traditionella och moderna stilar, så du kommer garanterat att hitta något som passar din smak. Och med deras bekväma onlinebeställningssystem är det lätt att få dina hand på ett par glasögon eller linser i ditt eget hem.

Kontaktalternativ för kundservice:

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Synoptik kundtjänst är: 08-252-004. Synoptiks telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-11: 30, 12: 00-15: 00.

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på synoptik.se: klicka här

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

Synoptiks kundtjänst e-postadress: [email protected].

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Synoptik kundtjänst facebook länk: klicka här

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Synoptik Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Synoptiks kundtjänst adress: Jan Stenbecks Torg 17, 164 40 Kista, Sweden .