Swiss Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Swiss Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Swiss Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Swiss

Swiss International Air Lines är ett av de främsta flygbolagen i Schweiz. Det erbjuder flygningar till destinationer i hela Europa, Nordamerika och Afrika också! Bolagets huvudkontor är baserat i Basel med operativa baser på Zürichs flygplats. Swiss International Air Lines erbjuder sina passagerare ett stort antal olika flygalternativ. Oavsett om du letar efter ett direktflyg eller ett med mellanlandning har Swiss allt du behöver! Flygbolaget har också en flotta med mer än 100 flygplan, så du kan vara säker på att hitta ett plan som passar just dina behov. Om du letar efter ett flygbolag som kan ta dig vart du än vill, är Swiss International Air Lines det perfekta valet! Med sitt breda utbud av destinationer och sin förstklassiga service får du en flygupplevelse som är oöverträffad.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Swiss Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Swiss Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08 58 77 04 45.

Swiss Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.swiss.com hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Swiss Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Swiss Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Swiss Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Swiss Kundtjänst – Chatt

Swiss erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Swiss Kundtjänst – Postadress

Adressen till Swiss Kundtjänst är: Mythenquai 50/60, 8022, 8002 Zürich, Switzerland