Swedavia Kundservice

Swedavia. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Swedavia. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Swedavia

Den svenska regeringen grundade 2010 ett bolag vid namn Swedavia med uppdraget att äga, driva och utveckla flygplatser. De tio flygplatser de driver är både nätverk mellan Sveriges regioner och globala resehubbar som hjälper till att koppla samman människor inom vårt land men erbjuder också ingångar till Europa för många andra länder i närheten som Norge eller Danmark vilket gör det enklare än någonsin tidigare möjligt att besöka dessa platser utan att ha ytterligare ett pass till hands bara för att du besöker släktingar som bor på andra sidan stan! Bara under 2019 hade Arlanda flygplats 25 miljoner passagerare som kom genom sina dörrar så om någon resenär har planer utomlands särskilt under sommarsäsongen, så kan Swedavia vara till stor hjälp för att underlätta dessa planer! Swedavias flygplatser gör det inte bara lätt att ta sig runt i Sverige, de erbjuder även flyg till många destinationer runt om i världen . Så oavsett om du vill åka på affärsresa eller familjesemester kan Swedavia hjälpa dig att förverkliga dina resedrömmar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Swedavia Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Swedavias kundtjänst är: 010-109-00-00. Swedavias telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 07: 00-19: 00.

Swedavia Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på swedavia.se: klicka här

Swedavia Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Swedavia kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Swedavia Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Swedavia Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Swedavia Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Swedavia Kundservice – Postadress

Swedavia kundtjänst adress: Swedavia AB 190 45 Stockholm-Arlanda.