Svensk Fastighetsförmedling Kundservice

Svensk Fastighetsförmedlings Kundservice. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Svensk Fastighetsförmedlings Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Kontakt Svensk Fastighetsförmedlings Kundservice – Kundcenter

Svensk Fastighetsförmedling är en av de mest välkända fastighetsförmedlingarna i Sverige. Företaget grundades för över sjuttio år sedan av Eric H Lundgren och mäklare som till en början endast erbjöd fritidshus, semesterlägenheter till salu men som snart expanderade till andra typer av fastigheter som bostadsrätter eller kommersiella byggnader på sin lista också! Numera finns det cirka 1200 anställda som arbetar under denna paraplyorganisation med cirka 230 filialer i hela Skandinavien (och till och med utanför). Dessa butiker drivs nästan uteslutande av franchisetagare - cirka 200 sammanlagt - vilket gör att de kan behålla närheten till kunderna och samtidigt erbjuda personlig service. Företaget säljer och hyr ut alla typer av fastigheter, men har ett särskilt fokus på familjehem. Förutom sina vanliga fastighetsförmedlingstjänster erbjuder de även rådgivning om hypotekslån, hemförsäkringar och flyttjänster för att göra hela processen så smidig som möjligt för sina kunder. De har till och med en onlineplattform där du kan köpa eller sälja en fastighet utan att behöva använda en mäklare! Svensk Fastighetsförmedling är ett företag som du kan lita på att du får bästa möjliga service när du köper eller säljer en fastighet. Med över sjuttio års erfarenhet i branschen vet de exakt vad deras kunder behöver och hur de ska göra processen så smidig och stressfri som möjligt!

Kontaktalternativ för kundservice:

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice – Telefon

Svensk Fastighetsförmedlings kundtjänst telefonnummer: 08-505-358-00. Svensk Fastighetsförmedlings kundcenter öppettider: Veckodagar: 09: 00-1: 007.

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice – Företagets hemsida

På svenskfast.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice – E-post

E-postadressen till Svensk Fastighetsförmedlings kundsupport är: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice – Facebook

Svensk Fastighetsförmedling kundtjänst facebook länk: klicka här

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Svensk Fastighetsförmedling Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Årstaängsvägen 11, Stockholm.

Scroll to Top