Supersavertravel Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Supersavertravel Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Supersavertravel Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Supersavertravel

Supersavertravel är ett e-handelsföretag som erbjuder kunderna de lägsta priserna på flygresor i hela Skandinavien och Europa. Det är en del av Den svenska Resegruppen AB, som i sin tur har verksamhet i 72 länder på sex kontinenter!

Med 12 miljoner registrerade användare per år (i själva verket gör 2 av 3 personer som använder Supersaver travel det för att de letar efter bättre priser) har denna ledande aktör i Norden blivit en, om inte den mest populära webbplatsen som enbart ägnar sig åt sökning av flygpriser.

Supersaver har också uppmärksammats i branschen och vunnit utmärkelser som t.ex: 2010 Online Travel News Award för bästa lågprisflygbolag, 2011 Online Travel News Award för bästa butiker och bästa lågprisflygbolag.

På en marknad där sökning efter flygbiljetter är normen har Supersavers framgång på nätet drivit företaget till ännu större höjder. Med sin banbrytande webbutveckling, flera språk och mobilappar (tillgängliga för iPhone och Android) lockar Supersavertravel miljontals människor från hela världen som söker efter billiga flygresor.

Kontaktalternativ för kundservice:

Supersavertravel Kundservice – Telefon

Supersavertravels kundtjänst telefonnummer: 852-50-99-29. Supersavertravels kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-13: 00.

Supersavertravel Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på supersavertravel.se: klicka här

Supersavertravel Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Supersavertravel Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Supersavertravel Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Supersavertravel Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Supersavertravel Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Svenska Resegruppen AB, Box 1340, 751 43 Uppsala.