Sundair Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Sundair Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Sundair Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Sundair

Sundair är ett tyskt charterflygbolag med huvudkontor i Stralsund och baserat på Berlin Brandenburg Airport, Bremen Airport, Dresden Airport och Kassel Airport. Företaget erbjuder semesterflyg till destinationer i Europa och Kanarieöarna. Sundair grundades 2006 av Klaus Kastner och inledde sin verksamhet den 25 mars 2007 med en flygning från Bremen till Teneriffa. Under sitt första verksamhetsår transporterade flygbolaget 100 000 passagerare. Bolagets flotta har vuxit snabbt, från två Airbus A320-flygplan 2007 till 17 flygplan 2016. I oktober 2015 tillkännagav Sundair planer på att hyra fyra Airbus A320-flygplan från TUIfly för sommarsäsongen 2016. I december 2015 meddelade dock TUIfly att man inte kommer att wet-leasa några flygplan till Sundair för säsongen 2016.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Sundair Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Sundair Kundtjänst. Ring då detta nummer: +49 30 53676791.

Sundair Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.sundair.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Sundair Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Sundair Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Sundair Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Sundair Kundtjänst – Chatt

Sundair erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Sundair Kundtjänst – Postadress

Adressen till Sundair Kundtjänst är: Knieperdamm 79, 18435 Stralsund, Germany