Studentkortet Kundservice

Studentkortet. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Studentkortet. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Studentkortet

Studentkortet är ett rabattkort för svenska eller norska studenter. Som aktiv medlem får du tillgång till över 180 olika rabatter på studentboende hos online-leverantörer som Nelly och Gymgrossisten bland många andra!

Listan fortsätter med allt från böcker och resetjänster hela vägen ner till matleveransappar - du är säkerligen inte begränsad när det gäller att använda detta smarta lilla verktyg i din strävan efter att spara pengar och samtidigt kunna studera utomlands under dessa spännande tider som ligger framför oss (och vem vet vad som kan hända efteråt)!

Och det bästa? Det är helt gratis gratis för att få ditt eget studentkort. Allt du behöver är ett giltigt studentkort från ditt hemuniversitet och du kan börja! Så vad väntar du på? Börja med din ansökan redan i dag!

Om du är som de flesta studenter letar du alltid efter sätt att spara pengar. Och om du planerar att studera utomlands du behöver all hjälp du kan få! Det är där Studentkortet kommer in i bilden. Studentkortet är ett rabattkort för svenska eller norska studenter som ger dig tillgång till över 180 olika rabatter hos online-leverantörer som Nelly och Gymgrossisten, bland många andra.

Kontaktalternativ för kundservice:

Studentkortet Kundservice – Telefon

Studentkortets kundtjänst telefonnummer: 08-652-76-00. Studentkortets kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 13: 00-15: 00.

Studentkortet Kundservice – Företagets hemsida

På studentkortet.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Studentkortet Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Studentkortet Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Studentkortet Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Studentkortet Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Studentkortet Kundservice – Postadress

Postadressen till Studentkortets kundtjänst: Studentkortet i Sverige Box 3618 103 59 Stockholm.