Storuman Energi Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Storuman Energi Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Storuman Energi Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Storuman Energi

Storuman Energi är ett litet elbolag med säte i Västerbotten som säljer sin el i hela Sverige. Företaget grundades redan 1999 och producerar inte själv energi, utan köper i stället grossistprodukter från Nord Pool via en börs som heter NSB B-kudde för SPG (Myndigheten för näringslivsutveckling). På så sätt kan kunderna köpa billig produktion från naturgas- eller kärnkraftverk när som helst på dygnet utan att behöva oroa sig för pristoppar under vissa timmar när efterfrågan ökar kraftigt på grund av väderhändelser som t.ex. kraftiga snöfall, vilket skulle göra det svårare att producera energi från förnybara källor, t.ex. vindkraft. Företaget har ett mycket litet team på endast sex personer, varav fyra arbetar på kontoret i Storuman och två på fältet som ansvarar för underhållet av kraftledningarna. Företaget är därför mycket lättrörligt och kan agera snabbt för att lösa problem eller dra nytta av marknadsmöjligheter.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Storuman Energi Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Storuman Energi Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0951-103 35.

Storuman Energi Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.storumanenergi.se/rekommendation-av-elavtal/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Storuman Energi Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Storuman Energi Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Storuman Energi Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Storuman Energi Kundtjänst – Chatt

Storuman Energi erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Storuman Energi Kundtjänst – Postadress

Adressen till Storuman Energi Kundtjänst är: Blå vägen 237, 923 31 Storuman

Scroll to Top