Stiga Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Stiga Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Stiga Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Stiga

Stiga är ett svenskt företag som har varit verksamt inom tillverkning och design av sportutrustning sedan 1984. År 2006 skapade de ytterligare en filial som säljer trädgårdsmaskiner också tillsammans med andra lekprodukter som gräsklipparklingor eller hockeypuckar! Du kanske undrar hur dessa olika grenar fungerar under ett och samma namn - "Stig" förkortat? Det är faktiskt ganska enkelt: "G" står för Garden (trädgård) medan Sports (sport) står för utomhusaktiviteter som bordtennis, så du kan hitta allt du behöver där och mer därtill! Om du letar efter en specifik produkt kan du använda sökfunktionen eller bläddra bland de olika kategorierna. Vi är säkra på att du hittar det du behöver! Och om du har några frågor hjälper deras kundtjänst dig gärna.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Stiga Kundservice – Telefon

Stigas kundtjänst telefonnummer: 0140-677-00. Stigas telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Stiga Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på stiga.com: klicka här

Stiga Kundservice – E-post

E-postadressen till Stigas kundservice är: [email protected].

Stiga Kundservice – Facebook

Stiga kundtjänst Facebook länk: klicka här

Stiga Kundservice – Twitter

Stiga officiella Twitterkonto: klicka här. klicka här

Stiga Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Stiga Kundservice – Postadress

Västra Vägen 31, 573 41 Tranås, Sverige.