Stenströms Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Stenströms Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Stenströms Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Stenströms

År 1899 hade skräddaren August Stenström i Helsingborg en stor orderstock på sina fashionabla skjortor. Ryktet spred sig om hur bra han gjorde dem och vilken fantastisk kvalitet de hade, så alla ville ha en! Samma år byggdes Sveriges första skjortfabrik - som skulle bli Skandinaviens största med 140 anställda 1912, då den nådde sin maximala storlek efter bara tolv år i full drift. I början gjordes alla skjortor för hand. Det var inte förrän 1903 som den första symaskinen infördes i fabriken. Detta gjorde produktionen något enklare, men den var fortfarande mycket arbetsintensiv. Skjortorna stärktes och ströks för att de skulle se så bra ut som möjligt, en process som tog lång tid. På 1920-talet introducerades en ny typ av skjortväv som inte behövde stärkas. Detta gjorde produktionen snabbare och enklare, och skjortorna kunde nu maskintvättas i stället för att handtvättas som tidigare. Fabriken fortsatte att växa under 1930-talet, och i slutet av under decenniet tillverkade företaget över en miljon skjortor per år. Andra världskrigets utbrott satte dock stopp för denna tillväxt. Under krigsåren inriktades produktionen på militäruniformer och andra nödvändigheter.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Stenströms Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Stenströms kundtjänst är: 042-45-67-000. Stenströms telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Stenströms Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på stenstroms.com: klicka här

Stenströms Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Stenströms kundtjänst är: [email protected].

Stenströms Kundtjänst – Facebook

Stenströms kundtjänst Facebook länk: klicka här

Stenströms Kundtjänst – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Stenströms Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Stenströms Kundtjänst – Postadress

Regementsvägen 1, SE-254 57 Helsingborg, Sverige.