Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter

Stalands Kundtjänst. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Stalands Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Kontakta Stalands Kundtjänst via Telefon

Det familjeägda företaget Stalands Möbler grundades 1946. De har haft som mål att erbjuda kvalitetsmöbler i över 60 år med nio butiker runt om i Sverige och 100 anställda som arbetar där idag! En viktig milstolpe var när de öppnade upp sin största heminredningsbutik i Kungens Kurva. Företaget är känt långt bort, inte bara utomlands, eftersom många känner till deras produkter redan innan de kommer dit. Det har varit en stor framgångssaga och de är mycket stolta över vad de har åstadkommit under åren! Idag är Stalands en av Sveriges ledande möbelhandlare. De erbjuder ett brett sortiment av produkter för både hem och kontor. Deras produktkategorier är bland annat: soffor, fåtöljer, soffbord, matbord, kontorsstolar, skrivbord, förvaringsmöbler, sängar och mycket mer! Du kan hitta deras produkter i många olika material som trä, metall, glas, tyg och läder. De har något för alla! Deras priser är också mycket rimliga och de har ofta rea och rabatter på sina produkter. Så om du letar efter kvalitetsmöbler tillditt hem eller kontor, se till att kolla in Stalands!

Kontaktalternativ för kundservice:

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Stalands kundtjänst är: 08-702-78-28. Stalands telefonsupport går att nå: Veckodagar: 09: 00-16: 00.

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På stalands.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Stalands kundtjänst är: [email protected].

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Stalands officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Stalands Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Stalands kundtjänst adress: Månskärsvägen 10C, 141 75 Kungens Kurva, Sweden.