Sportson Kundservice

Sportsons Kundservice. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Sportsons Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Sportsons Kundservice – Telefon

Sportson är ett ikoniskt cykelföretag som har funnits sedan 80-talet. Sportsters cyklar var en gång i tiden populära i Göteborg, Sverige där de först öppnade en butik på Avenyn Street nära Storgatan hörnet- som fortfarande finns kvar än idag! Grundaren Jan Gerlach och hans partners Ulf Lundblad (som blev en tredje partner kort därefter), Thomas Andersson började sälja ut mer etablerade märken på grund av deras önskan om något annat samtidigt som de skapade bättre alternativ med hög standard både då och nu Den ursprungliga butiken stängdes, men inte innan den blev historisk eftersom den var en av de mycket få butiker som på den tiden sålde mountainbikes - en sport som var föga känd utanför USA. Det var också ett av de första ställena att börja sälja BMX-cyklar, som främst användes av barn i skateparker på den tiden. Företaget har sedan dess expanderat och har nu även en butik i Stockholm! Om du någonsin är i Göteborg eller Stockholm, se till att kolla in Sportson! Och om du om du letar efter en ny cykel ska du definitivt överväga en av deras modeller! Du kommer inte att bli besviken. Deras cyklar är några av de bästa på marknaden och de har en modell för alla - från nybörjare till proffs. Så vad väntar du på? Gå och kolla in Sportson idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Sportson Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Sportsons kundtjänst är: 031-22-80-40. Sportsons telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Sportson Kundservice – Företagets hemsida

På sportson.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Sportson Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Sportson kundtjänst via e-postadressen [email protected] [email protected].: [email protected] [email protected]

Sportson Kundservice – Facebook

Sportson på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Sportson Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Sportson Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Sportson Kundservice – Postadress

Sportson kundtjänst adress: Axel Adlers gata 4, 421 32 Västra Frölunda.

Scroll to Top