Sports Direct Kundservice

Sports Direct Kundsupport. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Sports Direct Kundsupport. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Sports Direct Kundsupport – Telefon

Sports Direct är en världsberömd sportåterförsäljare som inte bara säljer kläder utan även har avdelningar för vandringskängor och dataspelsmynt. Företaget grundades 1982 av Mike Ashley som ett experiment för att se hur många olika typer av produkter en person kunde göra framgångsrika enbart med sina egna designidéer! Numera kan du hitta alla dina favoritmärken i 954 butiker över hela världen - inklusive 600 som ligger i själva Storbritannien! Om du någon gång känner dig vilse i Sports Direct behöver du inte oroa dig - den hjälpsamma personalen finns alltid till hands för att guida dig till önskad plats. Och om du inte hittar det du söker? Inga problem - företaget erbjuder en beställningstjänst online som levererar direkt till din dörr. Så oavsett om du letar efter det senaste inom sportmode eller bara några nya träningsskor, Sports Direct är stället för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Sports Direct Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Sports Direct Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på sportsdirect.com: klicka här

Sports Direct Kundservice – E-post

E-postadressen till Sports Directs kundservice är: [email protected]

Sports Direct Kundservice – Facebook

Sports Direct officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Sports Direct Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Sports Direct Kundservice – Chatt

Sports Directs kundtjänst via chatt:

Sports Direct Kundservice – Postadress

Sports Directs kundtjänst adress: SportsDirect.com Retail Ltd., Unit A, Brook Park East, Meadow Lane, Shirebrook, NG20 8RY.

Scroll to Top